یار با وفای شما در روسیه

صادرات خرما به روسیه

صادرات خرما به روسیه+ مشاوره تخصصی و پیشنهاد بازار هدف

کشور روسیه با جمعیت تقریبا 145 میلیون نفر، یکی از کشورهای پرجمعیت اروپا است و یکی از کشورهایی است که در زمینه ی صادرات کالا از ایران مقصد بسیار خوبی برای بازرگانان ایرانی بوده و از اهمیت خاصی نیز برخوردار است. شرایط آب و هوایی این کشور باعث شده است تا امکان تولید و کشت بسیاری از محصولات کشاورزی را نداشته باشند، این موضوع یک امتیاز مثبت برای صادرات ایران به حساب می آید. در حال حاضر روسیه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران شناخته می شود و سالانه مقادیر قابل توجهی از انواع محصولات به این کشور صادر می شود. در ادامه در خصوص کالاهای صادراتی به روسیه صحبت خواهیم کرد.

صادرات خرما، محصولات کشاورزی و کالاهای ایران به این کشور توسط شرکت روسیار انجام می شود . از شماره ی زیر می توانید برای ارتباط با کارشناسان شرکت روسیار استفاده نمائید:

تلفن مشاوره رایگان 28428987-021

صادرت خرما به روسیه

در واقع با توجه به موقعیت جغرافیایی و آب و هوای کشور روسیه که کاملا سرد و معمولا پوشیده از برف می باشد ، امکان کشت خرما در این کشور وجود ندارد در نتیجه کشور روسیه برای تامین خرمای مصرفی خود باید آن را وارد کند .کیفیت خرمای ایران و همچنین قیمت مناسب خرمای ایران ، کشور روسیه را ترغیب می کند که از ایران خرما وارد کند. مردم این کشور به ارزش بالای غذایی خرما پی برده و سرانه مصرف خرما نیز در روسیه بسیار بالاتر از میانگین جهانی می باشد . به دلیل شرایط جوی در روسیه و هوای سرد ، طبیعتا شرایط جوی مردم را به سمت استفاده از خوراکی های با طبع گرم می کشاند.

یکی از دلایل صادرات زیاد خرما به روسیه در واقع ، وجود جمعیت ۲۵ میلیونی مسلمانان در روسیه و جایگاه خرما در بین مسلمانان نیز یکی دیگر از دلایل تقاضای بالای خرید خرما به خصوص در ماه مبارک رمضان است. در بین خرماهای صادر شده از ایران به روسیه ، بیشترین خرما از نوع های خرمای کبکاب، خرمای مضافتی، خرمای کلوته و خرمای سایر (استعمران ) می باشد.در حال حاضر بیشترین میزان صادرات خرما به روسیه مربوط به خرمای مضافتی می باشد. خرمای زاهدی ایران نیز برای مصارف صنعتی و صنایع مشروب سازی به روسیه صادر شده که بیشترین میزان آن پس از صادرات به پاکستان و تغییر بسته بندی و یا برند به روسیه صادر می شود. هر چند که انواع دیگر خرما نیز به روسیه صادر می شود ولی اسامی بالا ، حجم صادرات بیشتری دارد. کشور روسیه هم همانند سایر کشورهای اروپایی یکی از خریداران همیشگی خرمای ایران بوده که با توجه به بهبود وضعیت در سال های اخیر حجم صادرات نیز به این کشور افزایش داشته است .

شرکت روسیار با سابقه حضور چندین ساله در صادرات به روسیه و آشنایی با تمام قوانین صادراتی روسیه و همچنین بازار خرما در این کشور و پشتیبانی شرکت در اکثر نمایشگاه ها جایگاه مطلوبی در صادرات خرما به روسیه را به خود اختصاص داده است.

شرکت روسیار به عنوان یکی از بزرگترین ارائه دهندگان خدمات بین المللی در تهران و دیگر شهرستان ها ، آمادگی خود را جهت همکاری با تجار و بازرگانان و علاقه مندان به صادرات خرما به روسیه را اعلام میدارد.

ما متخصصِ روسیه هستیم.

مزیت صادرات خرما به روسیه

شهر مسکو به عنوان یکی از گرانترین شهرهای جهان و پرجمعیت ترین شهر اروپا با بیش از ۱۲ میلیون نفر جمعیت یک شهر توریستی و نمایشگاهی در جهان است که بیشترین شرکت‌های روسی در این شهر به ثبت رسیده‌اند. بیشترین گردش مالی روسیه در این شهر انجام می‌شود و به تنهایی ۱۷ درصد خرده فروشی را به خود اختصاص داده است. این شهر پنجمین شهر بزرگ جهان و دارای ۴ فرودگاه بین المللی است. سطح درآمد مردم مسکو نسبت به سایر مناطق روسیه بیشتر بوده و نرخ بیکاری در آن ۱ درصد است. تولید ناخالص داخلی شهر مسکو بر اساس آمار سال ۲۰۱۴ اعلام شده از سوی موسسه بروکینگز برابر با ۵۵۳ میلیارد دلار بوده است.

از نظر تجاری میزان تعرفه اعمال شده بر کالاهای وارداتی به روسیه، بین پنج تا پنجاه درصد در نوسان است. ولی میانگین تعرفه ورود کالاها به این کشور در حدود ۱۴.۹۲ درصد است. همچنین متوسط تعرفه کالاهای کشاورزی برابر با ۲۶.۲ درصد و متوسط تعرفه کالاهای صنعتی ۱۲.۶۹ درصد می باشد. مالیات بر ارزش افزوده کالاهای وارداتی بر اساس ۱۸ درصد ارزش سیاهه در گمرکات روسیه دریافت می شود. این کشور بر اساس نظام عمومی ترجیحات به کشورهای در حال توسعه از جمله ایران ۲۵ درصد تخفیف در تعرفه‌های گمرکی اعطا می کندکه از جمله مزیت‌های صادرات به روسیه است.

یکی از مواردی که باعث ایجاد مشکل در روابط تجاری می شود مسئله ی اختلاف ارز ها می باشد . واحد رسمی پول ایران ریال می باشد اما خریداران خارجی ، تمایل به معامله با دلار آمریکا و یا درهم رایج در کشورهای عربی دارند. دلیل استفاده از درهم ، انجام معاملات در امارات متحده عربی می باشد زیرا امارات پایتخت خرمای جهان می باشد و بسیاری از شرکت ها و تاجران خرما در این کشور با یکدیگر ملاقات و معامله دارند .این مشکل را نیز روسیار برطرف نموده و امکان معامله با ارزهای رایج نیز وجود دارد .

مهم‌ترین صادرات محصولات غذایی به روسیه

  • توجه به زمان های طلایی در ارسال محصولات به بازار روسیه
  • شرط حضور نمایندگان خریدار و فروشنده در زمان های بارگیری و تخلیه در مبدا و مقصد
  • انجام معامله براساس قرارداد و طراحی مکانیزم جهت حل وفصل اختلافات ناشی از خرابی محصولات و تقسیم مخاطرات بین فروشنده و خریدار
  • استفاده از وسیله مناسب حمل با توجه به محصول و فصل و نیز کنترل سوابق دمایی دستگاه های سردکننده کامیون ها
  • توجه به بسته بندی، نظافت و درج اطلاعات به زبان روسی بر روی بسته ها
  • توجه به اصل رقابتی بودن بازار روسیه به ویژه در زمینه مواد غذایی جهت محاسبه حاشیه سود
  • توجه به رفتار رقبای خارجی در بازار و نحوه عمل آنها
  • عدم معامله و ارسال کالا به اشخاص و شرکت های ناشناخته بدون دریافت تضمین
  • در صورت تمایل همکاری با تجار ایرانی مقیم روسیه ضمن تحقیق درباره خوشنامی آنها، اخذ تضمین و وثیقه در ایران در برابر ارسال کالا مد نظر قرار گیرد.
  • تلاش در جهت انعقاد قرارداد تامین محصول با فروشگاه های زنجیره ای بزرگ در صورت برخورداری از قدرت عرضه
  • به کارگیری اشخاص معتمد در بازار روسیه جهت اعلام آخرین تغییرات در رویه و رفتار بازار

شرایط بازار روسیه برای صادرات خرما به روسیه

بازار روسیه مصرفی است و برخی از مناطق آن تا 85% مصرف کننده محصولات وارداتی هستند.
مصرف کننده های روسی قبل از کیفیت به قیمت توجه دارند.
– مصرف کنندگان در مسکو تمایل به محصولات جدید دارند؛ در حالی که مصرف کنندگان در سن پتربورگ در این خصوص محافظه کارترند.
– فروشگاه های هایپرمارکت تسلط قابل ملاحظه ای بر شبکه توزیع خرده فروشی در روسیه دارند.
– محصولات خارجی با سه مشکل موانع تجاری (تعرفه ای، مجوزها و …) موانع مربوط به توزیع کنندگان (کاغذبازی) و قیمت تمام شده محصول روبرو هستند.
– بسته بندی تاثیر مستقیمی در فروش دارد.
– مشارکت در نمایشگاههای روسیه برای یافتن طرف تجاری مفید است.
– روسیه دارای روند کند بروکراسی(دلال‌گری) است و این امر هزینه تمام شده محصول را افزایش میدهد.
– روند کند بروکراسی اداری در روسیه سبب شده تا پرداختهایی جهت تسریع در روند اداری انجام شود.
– بعضی مواقع ورود به بازار روسیه با یک محصول جدید راحت تر از گرفتن سهم بازار محصولات فعلی از دست سایر رقباست.
– اگر توان عرضه و رقابت در شهرهای مهم و بزرگ روسیه را برای محصول حود ندارید بهتر است محدوده های جغرافیایی کوچک را برای عرضه انتخاب کنید.
– علیرغم مشکلات، ورود به بازار روسیه سخت‌تر از ورود به بازار کشورهای اروپایی همچون فرانسه نیست.
– بازار روسیه همچون هر بازار دیگری برای خود قواعد و ویژگی‌هایی دارد، آنها را شناخته و در نظر بگیرید.

روش‌های صادرات خرما به روسیه

  • صادرات به صورت زمینی

    مهمترین مسیر حمل و نقل زمینی جهت صادرات کالا از ایران به روسیه، شهرستان آستارا در استان گیلان می باشد. بسیاری محصول را در کامیون های ایرانی به این مرز رسانده و مجددا محصول را در ماشین های ترانزیت جابه جا و در نهایت به روسیه صادر می کنند. این کار مقداری زمان بر و دردسر دارد. بهتر است از همان کامیون یا تریلی های ترانزیت را انتخاب کنید. بعد از پایانه گمرکی شهرستان آستارا، محموله وارد کشور آذربایجان شده و تقریبا 570 کیلومتر را طی میکند. سپس از نقطه مرزی سامور وارد جمهوری داغستان در فدراسیون روسیه می شوند. و از آنجا به منطقه یا مقصد نهایی ادامه مسیر میدهد.

انتخاب دیگر برای حمل و نقل زمینی کالا بین ایران و روسیه از مرزهای شمال شرقی ایران در منطقه سرخس و باجگیران می باشد. به عبارت دیگر کامیون ها بعد از عبور از گمرکات مرزی ذکر شده وارد کشور ترکمنستان می شوند. در نهایت با عبور از گمرکات خوجیلی و شاوات در شمال غرب ترکمنستان یا آلات در استان بخارا وارد کشور ازبکستان شده، پس از عبور از گمرکات یالام و کاراکال و طی مسیر در کشور قزاقستان در نهایت با توجه به این نکته که مسیر نهایی شان چه مکانی در فدراسیون روسیه باشد جهت حرکت خود را به سمت مرزهای قزاقستان با روسیه تعیین می کنند.

  • صادرات خرما به روسیه صورت ریلی

    در حال حاضر راه‌آهن ایران جهت ترانزیت ریلی کالا بین ایران و روسیه از 2 نقطه به کشورهای همسایه شمالی متصل است: خط آهن سرخس – تجن که در سال 1375 به عنوان نخستین اقدام ایران برای دسترسی کشورهای آسیای مرکزی با حاشیه خلیج فارس و سایر مناطق جهان بود. ساخت راه آهن بافق به مشهد در سال 1384 هم عملا آسیای مرکزی را به خلیج فارس نزدیکتر کرد.


خط آهن گرگان – اینچه‎برون (بخشی از مسیر ریلی ایران – ترکمنستان – قزاقستان – روسیه ) توان حمل و نقل، انتقال بار و ترانزیت انواع خرما به حوزه کشور‎های شمالی و اوراسیا را داراست. طبق توافق انجام شده بین ایران، ترکمنستان، قزاقستان بخشی از صادرات از استان گلستان به مقصد این کشورها از طریق خط ریلی و از مرز اینچه برون انجام می شود. این مسیر حمل و نقل ریلی، توان ارسال کالا به مقصد روسیه از طریق ترکمنستان و قزاقستان را دارد.

  • صادرات خرما به روسیه از طریق دریا

بندر آستراخان روسیه از جمله پایانه های دریایی این کشور در دریای خزر برای تجارت با کشور ایران است. در ایران نیز بخش بزرگی از صادرات انواع خرما خرما پیارم به روسیه از راه بنادر انزلی و امیرآباد در استانهای گیلان و مازندران صورت می گیرد.به عبارت دیگه خرمای پیارم از درب تولیدی ها به این مناطق انتقال پیدا کرده و سپس در کانتینر های از قبل انتخاب شده جابهجا شده و در نهایت به کشتی ها انتقال پیدا می کنند. منطقه آستراخان، بخشی از ناحیه جنوب روسیه و وابسته به منطقه اقتصادی ولگا می باشد. واقع شدن این منطقه در تقاطع مسیرهای تجارت، بسترهای مناسبی را جهت توسعه زیرساخت های حمل و نقل منطقه فراهم آورده است. در نهایت خرما پیارم صادراتی ایرانی از استراخان به سایر شهرهای روسیه نیز با کامیون و قطار صورت می گیرد.

کاملترین خدمات تجاری، بازرگانی، حقوقی، تحصیلی و… در روسیه را تنها از روسیار بخواهید.

صفر تا صد تجارت و صادرات محصول خود را به ما بسپارید.

تلفن مشاوره رایگان 28428987-021

روسیار، پشتیبان فنی و حقوقی شما در روسیه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *